Skip to content Skip to footer

Relatiegeschenk

Relatiegeschenk

Let nature take care of your relationships 

Op zoek naar een écht origineel en duurzaam cadeau als dank voor een fijne samenwerking met relaties, een verjaardagcadeau of kerstpakket voor je medewerkers? Verras ze met een Ogreen Clean Machine! 

Ze heten ‘Clean Machines’ omdat ze dat ook echt zijn. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat onze planten kampioenen zijn in het zuiveren van lucht. In een ruimte waarin de lucht schoner is, voelen mensen zich prettiger, zijn ze creatiever en presteren ze beter. Planten helpen je dus om een vitaler leven te leiden. Daarnaast mogen onze gezonde zuiveraars zeker gezien worden. Met Ogreen breng je de natuur naar binnen en geef je je interieur een trendy boost. 

Mood Machines

De plant kan worden geleverd in onze duurzame giftbox met een flesje plant fuel

The ogreen story

Voeg een persoonlijke boodschap toe

foto 1

Kies voor een duurzame pot met jouw logo

foto 1

Duurzaamheid is een belangrijk aspect van Ogreen. Daarom werken we uitsluitend samen met kwekers die zo duurzaam mogelijk kweken en die een MPS-A keurmerk hebben, dit is het hoogste niveau. Voor de verpakking wordt uitsluitend milieuvriendelijk materiaal gebruikt. Papier en karton zijn afkomstig van 100% duurzaam recyclebaar materiaal met FSC keurmerk; voor elke gekapte boom wordt er ook weer een geplant.  

Wil je meer informatie over Ogreen als relatiegeschenk? Vul dan het contactformulier in of mail naar mail@ogreen.eu of bel 0174-671213. 

LET’S GROW OUR FUTURE TOGETHER

Collectie

X